Dagboek

Aantal berichten: 30
Ga naar:   

Paar dagen ziek

14 januari 2022

Wat een ellende ziek zijn, en zeker tijdens de zwangerschap.....

Dinsdag was ik op kantoor, druk bezig met van alles totdat ik ineens erg hoofdpijn kreeg en erge koud rillingen. Zo erg dat ik stond de klappertanden op een gegeven moment. Manlief, mij direct opgehaald en naar huis gebracht. Hij belde de huisarts en die zei dat het klinkt als een virale infectie en direct een pcr test te laten doen want klachten passen heel goed bij Covid. Ik dacht neeeee. Ik heb als Covid gehad, ben ingeënt, het zal toch niet. Uiteindelijk bleek ik negatief te zijn. Wat een opluchting!

Later die avond met koorts en zweetaanvallen toch overleefd. Ik durfde geen medicatie in te nemen, maar uiteindelijk toch paracetamol ingenomen. Paar dagen nog last gehad van flinke hoofdpijn met flinke duizeligheid. En vandaag gelukkig stukken beter!

Zijn jullie ook weleens zo ziek geweest tijdens jullie zwanger? Namen jullie wel medicatie in? Ben benieuwd!

Gender reveal

08 januari 2022

De dag is aangebroken! Vandaar is de dag dat wij te horen krijgen of het een meisje is of een jongen! Zoo spannend!

Om 12 uur moesten wij uitchecken, nog 1 uur te gaan voordat wij naar huis mogen. Wat zullen we gaan doen? Alles is dicht vanwege Corona. Wij gaan wel even langs zwager en schoonzus. De tijd vliegt voorbij, we mogen naar huis! 

Onderweg naar huis stijgt de spanning! Wij zijn zo benieuwd! 
 

We zijn thuis, we lopen naar binnen en onze keuken staat vol met mensen, versieringen en cadeaus! Er is een fotograaf en wij krijgen een video boodschap te zien van dierbaren die niet aanwezig konden zijn! Prachtig! Zo waren zij toch nog een beetje bij ons! 
 

We eten taart, hapjes, kletsen wat met iedereen, kiezen voor een team: boy or girl. Het is nu tijd! Tijd om naar buiten te lopen. Wij mogen het "blok" aansteken en anderen mogen ballonnen doorprikken. Wat spannend! Zal het een blauwe of een roze kleur zijn? 
 

En de kleur is........... Roze!! Its a girl!! 💖💖 Geweldig! Ons eerste gevoel was toch goed! 
 

Iedereen die meegeholpen heeft met regelen en versieren, super bedankt! En alle aanwezigen, bedankt voor de gezelligheid en alle mooie cadeaus! Het was een onvergelijkelijk dag! 🥰🥰 

 

Hebben jullie ook een gender reveal gehad? Hoe hebben jullie het bekend gemaakt? Ben benieuwd! 

 

 

 

 

Avond voor gender reveal

07 januari 2022

Morgen is het dan eindelijk zover! Het geslacht wordt bekend gemaakt!🥰🥰

3 weken geleden hebben wij een geslachtsbepaling echo gehad, maar dan wel zonder dat wij de uitslag wisten. Wij moesten onze ogen sluiten en de uitslag werd in een tasje gedaan. Wij zijn snel naar mijn beste vriendin doorgereden zodat wij geen neigingen kregen om de uitslag alsnog te bekijken. Zij is dus de enige die het geslacht weet! Zij heeft alles omtrent de reveal geregeld en wij weten al 3 weken lang helemaal van niks. 🥰
 

Vanavond mochten wij niet thuis slapen. Zij slapen met z'n allen samen met onze kinderen in ons huis om alles klaar te maken, dus wij hebben daar meteen van geprofiteerd! Wij dachten Nou dan gaan we lekker een hotelletje in! Lekker room service bestellen en even van elkaar genieten. Hopelijk kunnen wij vanavond slapen 😴 Het maakt ons niet zoveel uit wat het wordt. Een meisje zou leuk zijn dan hebben we 2 meisjes en 2 jongens. Ons gevoel zei eerst hele tijd meisje maar sinds echo toch een jongen. Het maakt eigenlijk helemaal niet zoveel uit. Misschien heel cliché maar het belangrijkste is dat het een gezonde baby wordt. Wij zijn alsnog wel erg benieuwd! Zo spannend!! 😍😍
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nathas

07 januari 2022 21:15:16

Dankjewel 🥰

 

sanne mama van niels fleur isabel en Bo

07 januari 2022 20:55:01

Geniet ervan met zn tweetjes.

Veel plezier morgen

Eerste schopjes

05 januari 2022

Al een paar dagen is de baby goed voelbaar! Ik voel echt duidelijke beweging in mijn buik! En dan bijna de hele dag door! Ik word er zelfs wakker van s'nachts. Zal het straks ook zo een druktemaker worden?

 

Bekendmaking kerst

25 december 2021

Na slapeloze nachten is het zover! Wij gaan het onze familie vertellen!

Ze komen binnen, we drinken wat en beginnen met cadeaus uitpakken. Vervolgens krijgen zij allen van ons een allerlaatste cadeau! Deze moeten wij tegelijkertijd uitpakken. Het is een tasje met daarin een kerstbal. In de kerstbal zit een foto van de echo. Mijn schoonmoeder en schoonzus hebben het als eerst door! Verbaasd, emotioneel en blij komen ze meteen ons feliciteren. Bij de rest duurde het iets langer voordat het nieuws landde. Iedereen was blij verrast met het nieuws! 

Voor mijn schoonouders had ik ook een romper gekocht met de tekst: "Lieve opa en oma ik hoorde dat jullie geweldig zijn en heel blij dat jullie mijn opa en oma gaan worden" Het was heel mooi om te zien hoe iedereen blij was! 

Voor ons, 1 van de beste kerstdagen ooit!